Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε κατά παράκληση των ασθενών μου με σκοπό να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των οικογενειών με παιδιά και έφηβους που έχουν ή είχαν κάποιο ουρολογικό θέμα και που βρίσκονται ή πιθανώς θα βρεθούν υπό τη δική μου φροντίδα.
 
 Οι πληροφορίες που παρατίθενται, βασίζονται στη γνώση, την πείρα και στην τεχνογνωσία που έχω αποκτήσει κατά τη διάρκεια της μακράς μου ενασχόλησης στον πολύ εξειδικευμένο και συνεχώς εξελισσόμενο τομέα της ιατρικής – την Ουρολογία της παιδικής ηλικίας.
 
Πιστεύω ότι το περιεχόμενο του ιστότοπου θα σας βοηθήσει στη καλύτερη κατανόηση των θεμάτων που ενδεχομένως απασχολούν εσάς, την οικογένεια σας ή και το παιδί σας.
 
Στην ιστοσελίδα υπάρχουν πληροφορίες και για τις έγκυες γυναίκες που κυοφορούν έμβρυα με ουρολογικό ή νεφρολογικό θέμα.
 
Για τις νοσηλεύτριες, τους φοιτητές της ιατρικής και βιολογίας, για συναδέλφους της ίδιας ή και άλλων ειδικοτήτων, αλλά και για εκείνους που νομίζουν ότι μπορούν να κατανοήσουν περισσότερες τεχνικές λεπτομέρειες, υπάρχει η δυνατότητα εξειδικευμένης πληροφόρησης στον τομεά "Προς Συναδέλφους" και το στο "Λεξικό της Παιδοουρολογίας".
 

Η ιδιότητά μου:

Είμαι Ειδικός Ουρολόγος. Τέως Διευθυντής ΕΣΥ.
 
Είμαι απόφοιτος της Παιδιατρικής Σχολής της Κρατικής Ιατρικής Ακαδημίας του Βλαδικαυκάζ της πρώην Σοβιετικής Ένωσης.
 
Κατά την εκπαίδευση μου στην Παιδιατρική και τη Χειρουργική Παίδων εστίασα τη προσπάθειά μου στην Παιδοουρολογία από το 5ο έτος της φοίτησης μου.

Στη συνέχεια απέκτησα τον τίτλο του Ουρολόγου στην Ελλάδα και συνέχισα την εξειδίκευσή μου στη Μεγάλη Βρετανία, όπου ασκήθηκα στη Χειρουργική και την Ουρολογία Παίδων.

Μετά τη κτήση της επίσημης επιπρόσθετης εξειδίκευσης στην παιδοουρολογία (FEAPU) εργάστηκα ως ειδικός σύμβουλος στον ιδιωτικό τομέα στην Ελλάδα και στα διεθνούς φήμης ιδρύματα - το Great Ormond Street Hospital και το University College of London Hospital ως διευθυντής (Consultant).

Από τις 30/11/2010 μέχρι τις 17/9/2021 διετέλεσα Διευθυντής στο Ουρολογικό Τμήμα του Γενικού Παιδιατρικού Νοσοκομείου «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» .

Κατά τη παρούσα περίοδο παρέχω τις υπηρεσίες μου στον ιδιωτικό τομέα της Ελλάδας, Κύπρου και Ρωσίας. 

Καλύπτω όλους τους τομείς της Παιδοουρολογίας, συγκεκριμένα:
  1. Προγεννητικό υπερηχογράφημα και ουρολογική συμβουλευτική
  2. Επείγουσα Παιδοουρολογία (συστροφή όρχεως, παραφίμωση, τραύματα ουροποιογεννητικού και αιματουρία, αμφίβολο φύλο στα νεογνά, οξεία απόφραξη νεφρών, επίσχεση ούρων)
  3. Ιδιαιτερότητες και παθολογικές καταστάσεις των έξω γεννητικών οργάνων στα παιδιά και έφηβους (χειρουργική διόρθωση υποσπαδία κάθε βαρύτητας)
  4. Ακράτεια ούρων, νυχτερινή ενούρηση, διαταραχές της ούρησης και ουροδυναμική
  5. Χειρουργική έξω γεννητικών οργάνων: φίμωσης, κρυψορχίας, βουβωνοκήλης, υδροκήλης, κιρσοκήλης (από τη νεογνική ηλικία μέχρι τον 15ο χρόνο ζωής)
  6. Κύστεο-Ουρητηρική Παλινδρόμηση (διάγνωση, συντηρητική παρακολούθηση, ενδοσκοπική και χειρουργική αντιμετώπιση)
  7. Συγγενή προβλήματα νεφρών και νεφρολιθίαση (συντηρητική παρακολούθηση, ενδοσκοπική και ανοιχτή χειρουργική)
  8. Λαπαροσκοπικοί και ενδοσκοπικοί χειρισμοί του ουροποιογεννητικού συστήματος στα παιδιά όλων των ηλικιών
  9. Μεγάλες επανορθωτικές επεμβάσεις ουροποιογεννητικού στα παιδιά και εφήβους
  10. Διά βίου παρακολούθηση παιδιών με ειδικές ουρολογικές ανάγκες (εκστροφία ουροδόχου κύστης ή αμάρας, επισπαδίας, νευρογενής ουροδόχος κύστη/έντερο, ουρογεννητικός κόλπος, ατρησία ή αγενεσία γυναικείου κόλπου)
Περισσότερες λεπτομέρειες για τη σταδιοδρομία μου μπορείτε να βρείτε στο μενού «Βιογραφικό» του ιστότοπου.
 
Η ιστοσελίδα βρίσκεται υπό συνεχιζόμενη κατασκευή. Ζητώ τη κατανόησή σας για όποια δυσχέρεια αυτό θα μπορούσε να προκαλεί. Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας ή του ιστότοπου δε θα πρέπει σε καμία περίπτωση να θεωρηθεί ως επίσημη ιατρική συμβουλή ή προτροπή για ιατρική πράξη. Η επίσημη ιατρική συμβουλή παρέχεται κατά τη προσωπική φυσική επίσκεψη κατόπιν ειδοποίησης.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΙΑΤΡΟΥ

Γεννήθηκα στην πόλη Βλαδικαυκάζ της Αλάνιας ή Βόρειας Οσσετίας. Η Αλάνια της Ρωσίας είναι μια ορεινή περιοχή του Καυκάσου. Είμαι Ελληνικής καταγωγής και είμαι Έλληνας πολίτης. Οι πρόγονοί μου κατάγονται από την Τραπεζούντα του Εύξεινου Πόντου.

Διαβάστε Περισσότερα...

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech